PROFIL​

​Hos Nyegaard Byg påtager vi os alle opgaver, der er tømrer- og snedkerrelaterede​

Vi udfører opgaver for både private og virksomheder. Vi er fast tilknyttet entreprenørvirksomheden CC Brun. Det har vi været i syv år, hvilket beviser, at vores arbejde er af højeste kvalitet, for ellers er det ikke muligt at bevare en kunde af en sådan kaliber.

​Hos os kommer mester med ud

Nyegaard Byg består af Claus Nyegaard og en ansat. Når du laver aftaler med os, taler du med Claus om hvilke tømrer- og snedkeropgaver, du gerne vil have udført. Her får du den bedste rådgivning, så du er sikret, at der ikke opstår misforståelser. 

Når du har lavet en aftale med Claus, er Claus altid med ude på opgaverne. Det ved vi, at vore kunder sætter rigtig meget pris på. Det giver en god tryghed, at den person, som man allerede har en relation til, er den, der udfører opgaverne.​

Ingen opgaver er for store eller små

For os er ingen opgaver for store eller små. Hvis opgaven er større end vores to mand kan klare dem, har vi rigtig gode samarbejdsrelationer til andre højtkvalificerede håndværkere, som vi kan tilknytte projektet. Du er dog stadig sikker på, at arbejdet udføres efter samme høje standarder, som hvis vi selv udførte arbejdet. 

Vi samarbejder kun med de bedste håndværkere, idet det er af største vigtighed for os, at vores kunder er 100 % tilfreds lige meget, hvem der har udført den konkrete opgave. Du kommer ikke til at opleve, at vi “tørrer ansvaret af” på andre. Det er ikke vores stil.​

Lad os give dig et godt tilbud

Vi påtager os alle tømrer- og snedkeropgaver og vi arbejder typisk med tagarbejde, vinduer og døre og alt indvendigt tømrer- og snedkerarbejde. Ring til os for et godt tilbud på din opgave. Måske er dit gør-det-selv-projekt gået i stå? Lad os hjælpe dig videre. Det behøver ikke være så dyrt, som du måske tror.

Kontakt os på 40 16 10 88 eller udfyld kontaktformularen og lad os give et tilbud.​

Står du og mangler et godt og uforpligtende tilbud på din næste opgave?

Så tøv ikke med at kontakte os. Udfyld nedenstående formular og vi vender tilbage med et godt tilbud - hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er medlem af​

​Kontakt os

Nyegaard Byg v/Claus Nyegaard

CVR: 16004782

Birkealle 3, 4171 Glumsø

​Tlf.: 40 16 10 88

E-mail: clausnyegaard@privat.dk

Vores ydelser

Profil

Tagarbejde

Køkken

Døre og vinduer