Køkkenrenovering

Få et uforpligtende tilbud
Tøv ikke med at kontakte os. Udfyld nedenstående formular og vi vender tilbage med et godt tilbud – hurtigst muligt.
Nyegaard Byg v/Claus Nyegaard

Køkkenrenovering efter dine ønsker

Overvejer du at få udskiftet dit gamle køkken? Hos Tømrer/snedkermester Claus Nyegaard står vi klar til at hjælpe dig med din køkkenrenovering. Vi holder til i Glumsø, men hjælper gerne kunder i Glumsø, Ringsted, Slagelse, Fuglebjerg og Næstved med at få deres drømmekøkken.

Køkkenet spiller en vigtig rolle i ethvert hjem. Køkkenet bruges som mødested om morgenen, inden børnene skal i skole, og forældrene skal på arbejde. Om aftenen bruges køkkenet til madlavning og aftenkaffe. Køkkenet fortjener, efter vores mening, at blive bygget af slidstærke og flotte materialer.

Det er lige netop, hvad vi kan tilbyde, når vi skal hjælpe dig med køkkenrenovering. Vi sørger for materialer af høj kvalitet og en udførsel af opgaven, hvor der heller ikke kan sættes en finger på noget.

Nyegaard Byg v/Claus Nyegaard

Skal køkkenet være i lyse og behagelige farver?

Et harmonisk mix af rene linjer og detaljer fulde af nostalgi? Uanset budget for køkkenrenovering bestræber vi altid at forvandle dit køkken fra kummerligt til kongeligt.

Vi samarbejder med en række førende køkkenleverandører og fremstiller komponenter på vores værksted, som gør, at du får et personligt køkken.

Uanset hvilket look du er til, sørger vi for, at du får det resultat, du havde i tankerne. Dine køkkendrømme er derfor i trygge hænder, når du lader os stå for din køkkenrenovering.

Vi er medlem af
garantiordningen

Nyegaard Byg v/Claus Nyegaard

Hvad koster montering af køkken?

Når du skal have foretaget en køkkenrenovering, skal du selvfølgelig have foretaget en køkkenmontering. Prisen for opsætning af køkken kan dog variere. Det afhænger typisk af, hvor stort dit køkken er, og dermed hvor stor en køkkenopsætning du skal have.

Vi har gode priser på køkkenmontage. Du kan derfor få billig løsning, uden vi går på kompromis med det gode håndværk eller kvaliteten.

Nyegaard Byg v/Claus Nyegaard

Vi hjælper dig med den optimale køkkenrenoveringsløsning

Når du skal have foretaget en køkkenrenovering, kan der være mange forskellige løsninger og idéer i spil. Det kan være svært at finde ud af, hvad der egentlig kan lade sig gøre, og hvad der spiller godt sammen.

Det er dog ikke noget, du skal blive frustreret over. Vi kan nemlig omsætte dine drømme og tanker for køkkenrenovering til egentlige løsninger. Vi gør det derfor nemt for dig at få foretaget renovering af køkken efter dine ønsker.

Vi kan tage en uforpligtende snak om, hvad det er, du har behov for i et nyt køkken. Det kan være alt fra mere bordplads til stort vaskområde. Uanset hvad du går og drømmer om, hjælper vi dig med at realisere det med en konkret plan og løsning. Derudover klarer vi også alt besværet for dig. Du kan derfor læne dig tilbage og glæde dig over din køkkenrenovering, når vi er færdige med projektet.

Kontakt os

Kontakt os for at indhente et uforpligtende tilbud

Claus Nyegaard har flere års erfaring med planlægning og opsætning af samtalekøkkener. Står dit køkken over for en udskiftning, yder Claus Nyegaard rådgivning om stil og funktionalitet.

Ring til os på telefon 40 16 10 88, send en mail til [email protected] eller udfyld kontaktformularen her på siden for at høre mere om, hvordan vi kan være dig behjælpelig med din køkkenrenovering.

Få et uforpligtende tilbud
Tøv ikke med at kontakte os. Udfyld nedenstående formular og vi vender tilbage med et godt tilbud – hurtigst muligt.