Udskiftning af
Vinduer og døre

Få et uforpligtende tilbud
Tøv ikke med at kontakte os. Udfyld nedenstående formular og vi vender tilbage med et godt tilbud – hurtigst muligt.
Nyegaard Byg v/Claus Nyegaard

Professionel udskiftning af vinduer og døre

Trænger dine vinduer og døre til en kærlig hånd? Hos Tømrer/snedkermester Claus Nyegaard står vi klar til at hjælpe med udskiftning af vinduer og døre. Har du brug for en renovering, hjælper vi også med at få dine eksisterende vinduer og døre til at stå helt skarpt igen.

Vi står klar til at hjælpe med montering af vinduer og døre for kunder på Sydsjælland. Vi holder til i Glumsø, men hjælper også kunder i bl.a. Ringsted, Slagelse, Fuglebjerg og Næstved.

Vi har erfaringen og kompetencerne til at sikre dig et flot og ikke mindst holdbart resultat. Vi kan derfor være det helt rigtige valg, når du skal have nye vinduer og døre.

Nyegaard Byg v/Claus Nyegaard

Hvad koster udskiftning af vinduer og døre?

Prisen for udskiftning af vinduer og døre afhænger af flere forskellige ting. Først og fremmest afhænger vores priser af, hvilke vinduer og døre du skal have monteret. Der kan nemlig være forskel på priserne, alt efter hvilken producent det er fra, og hvilken model der er tale om.

Vores bedste råd er: Vælg vinduer og døre af højeste kvalitet med en lang levetid. Det kan helt sikkert betale sig i det lange løb.

Derudover afhænger prisen på udskiftning af vinduer og døre også af, hvor mange der skal udskiftes. Der kan også være forskel på prisen, hvis du skal have døre og vinduer efter mål, som skal specialproduceres.

Vi kan dog hjælpe dig med at få nye vinduer og døre til en rigtig god pris. Ønsker du en konkret pris på nye vinduer og døre, er du mere end velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Vi er medlem af
garantiordningen

Nyegaard Byg v/Claus Nyegaard

Skal vi hjælpe dig med udskiftning af indvendige døre?

Selvom vi ofte arbejder med udskiftning af vinduer og døre udvendigt, kan vi også hjælpe med udskiftning af indvendige døre. Vores erfaring gør, at vi kan klare det med et snuptag.

Du sikrer dig, at det bliver gjort ordentligt, og at det hele sidder, som det skal. Derudover slipper du også selv for at skulle stå med besværet. Vi gør det gerne for dig med et smil.

Nyegaard Byg v/Claus Nyegaard

Få foretaget en renovering af vinduer og døre

Vi har en masse erfaring med at foretage renovering af vinduer og døre. Det kan være en rigtig god måde at give dine vinduer og døre nyt liv, samtidig med at du bibeholder den oprindelige charme.

Ved renovering bestræber vi hos Claus Nyegaard os altid på at foreslå en løsning, hvor vinduet får det klassiske udseende tilbage.

I forbindelse med renovering tilbyder vi blandt andet:

  • ​Udskiftning af termoruder til energiruder
  • Nye glaslister
  • ​Nye tætningslister
  • Nye hængsler
  • Udskiftning af den udvendige fuge.

Vi udskifter også delvist nedbrudt træ, som sikrer vinduerne stabilitet og holdbarhed i mange år. ​Vi kan derfor give dine vinduer og døre en længere levetid.

Nyegaard Byg v/Claus Nyegaard

Spar på varmeregningen med udskiftning af vinduer

Der kan være mange fordele ved at få foretaget udskiftning af vinduer. Har du gamle vinduer, kan det især være en god idé at overveje. Ved at skifte vinduerne ud med nogle nye energiruder kan du spare ret mange penge på din varmeregning.

Gamle vinduer er ofte kendt for at være utætte på den ene eller anden måde. De er kort sagt ikke lavet til at holde godt nok på varmen i din bolig. Det kan blive en dyr omgang, når du bliver ved med at fyre for fuglene.

Ved at udskifte dine vinduer kan du dog slippe for de høje varmeforbrug og i stedet bruge pengene på noget andet. Du kan derfor forholdsvis hurtigt få tjent udskiftning af vinduer ind.

Nyegaard Byg v/Claus Nyegaard

Nye vinduer og nye døre eller en renovering?

Det kan være svært selv at vurdere, om du kan klare dig med en renovering, eller der skal en udskiftning af døre og vinduer til. Heldigvis kan vi foretage den vurdering for dig. Vi kan forholdsvis hurtigt se, om der er potentiale for at foretage en renovering, eller du er bedre tjent med montering af døre og vinduer, der er helt nye.

Vi kigger på standen på flere forskellige punkter på dine vinduer og døre for at kunne foretage denne vurdering. Ud fra vores gennemgang kommer vi med vores anbefalinger til, hvad der vil være den mest optimale løsning i din situation.

Kontakt os

Kontakt os for at høre mere

Hvis du har brug for gode råd til udskiftning af vinduer og døre, er du meget velkommen til at kontakte Claus Nyegaard. ​

Du kan ringe til os på telefon 40 16 10 88 eller sende en mail til [email protected]. Du har også mulighed for at udfylde kontaktformularen her på siden.

Få et uforpligtende tilbud
Tøv ikke med at kontakte os. Udfyld nedenstående formular og vi vender tilbage med et godt tilbud – hurtigst muligt.