TAGRENOVERING OG LÆGNING AF NYT TAG AF ERFARENT FIRMA

Nyegaard Byg har over 40 års erfaring med tagrenovering, lægning af nyt tag og andet tagarbejde. Vi arbejder for private og virksomheder i Glumsø, Ringsted, Slagelse, Fuglebjerg og Næstved samt mange andre steder. Vi er desuden medlem af Dansk Håndværks garantiordning, som er din sikkerhed for, at arbejdet bliver udført i høj kvalitet og med stor professionalisme – og altid til gode og fornuftige priser.

Det er vigtigt løbende at give bygningens tag et grundigt tjek. Det kan spare dig for mange ærgrelser. Har taget utætheder? Hvis der siver vand ned ved regnskyl, kan der opstå alvorlige fugtskader, der kan give skimmelsvamp – hvilket kan skabe helbredsproblemer for beboerne.

Vi står klar til at redde dig fra ubehagelige situationer med dit tag. Vi kan nemlig tage os af din tagrenovering eller give dig et helt nyt tag. 

​​

Hvad koster et nyt tag?

Pris på lægning af nyt tag varierer naturligvis alt efter opgavens omfang og tagtypen. Vi lægger bl.a. nyt tag i form af eternittag, skifertag, tagpaptag og tegltag. Vi kan dog garantere dig, at vi altid finder frem til den bedste mulige pris, der passer til dine behov og dit budget. Du kan derfor sagtens få en billig løsning hos os, uden vi går på kompromis med kvaliteten.

Ønsker du en konkret pris på dit projekt inden for tagreparation, tagrenovering eller et helt nyt tag, kan du kontakte os. ​Vi står klar til at give dig et godt tilbud. 

Fokus på isolering i vores tagrenovering

Er taget grundigt isoleret? Ofte kan man hente besparelser ved at gennemgå husets tag for manglende isolering. Dårlig isolering på loftet er ikke noget, man bemærker på samme måde, som hvis der mangler isolering længere nede i bygningen – man kan tydeligt mærke træk fra vinduer og døre. Man kan også tydeligt mærke, hvis en ydermur er meget kold, men det er de færreste, der kan mærke, hvis det trækker fra loftet.

Dårlig isolering ift. taget bliver sjældent oplevet af beboerne. Ikke desto mindre vil en grundig isolering i forbindelse med nyt tag eller tagrenovering kunne mærkes på varmeregningen.

Vi kan hjælpe dig med at sikre dig en bedre isolering af dit tag. Det kan blandt andet være i forbindelse med en tagrenovering, hvor vi går din isolering efter i sømmene. Skal du have et helt nyt tag, sørger vi selvfølgelig for den optimale isolering, der sikrer dig en mindre varmeregning.

Er du i tvivl, om der er behov for en tagrenovering, hvor dit tag bliver bedre isoleret? Vi kommer gerne og gennemgår dit tag for at komme med vores vurdering. 

Stormskader kan have alvorlige konsekvenser for taget

I de senere år har vi oplevet mange voldsomme storme i Danmark, og der er ikke grund til at tro, at der bliver færre i fremtiden. Stormene har tit medført alvorlige skader fra bl.a. nedfaldne tagsten. Det er derfor vigtigt med løbende renovering af tag for at sikre taget, så dette ikke sker. I værste fald kan det jo ramme folk på gaden.

Vi sørger for, at du altid kan føle dig tryg, når det blæser. Der er mange ting, man kan gøre for at sikre taget. Det er nødvendigt at sikre taget bedre nu, end man gjorde for nogle år siden. Vi sikrer taget mod stormskader, når vi lægger nyt tag eller udfører tagrenovering eller -reparation.

Nyt tag eller tagrenovering? Det kan vi svare på

Det kan være svært at vurdere med det blotte øje, om du har brug for en tagrenovering eller et helt nyt tag. Heldigvis kan vores tagdækker vurdere, hvad der er den bedste løsning for dit tag.

Vi har en masse erfaring med tagarbejde, hvilket kommer dig til gode. Vi kan nemlig foretage den gennemgang, der er behov for for at vurdere, om dit tag har flere år i sig endnu, om der skal en tagrenovering til for at forbedre bestemt områder, eller om det er nødvendigt med et helt nyt tag.

Vi tager udgangspunkt i den enkelte situation for at vurdere, hvad der er bedst for dit tag. Du kan derfor trygt overlade opgaver inden for tagdækning til os.

Ring til os, hvis du gerne vil have et tilbud på nyt tag

Vi tilbyder at gennemgå taget for skader eller dårlig isolering – du skal bare bestille en tagrenovering. Når vi har været det igennem, vil vi komme med forslag til reparationer og forbedringer. 

Vi kommer med et tilbud, der er ganske uforpligtende. Kontakt os allerede i dag, så der er styr på tingene inden sommerens regnskyl og vinterens storme.

Ring og hør mere om mulighederne for et nyt tag på telefon 40 16 10 88 eller send os en e-mail på: clausnyegaard@privat.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Vi ser frem til at hjælpe dig med dit tagprojekt!

Står du og mangler et godt og uforpligtende tilbud på din næste opgave?

Så tøv ikke med at kontakte os. Udfyld nedenstående formular og vi vender tilbage med et godt tilbud - hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er medlem af​

​Kontakt os

Nyegaard Byg v/Claus Nyegaard

CVR: 16004782

Birkealle 3, 4171 Glumsø

​Tlf.: 40 16 10 88

E-mail: clausnyegaard@privat.dk

Vores ydelser

Profil

Tagarbejde

Køkken

Døre og vinduer